The Helpfactory compueter reparatie en hulp projecten en portfolio
Fact package deals
Fact contact informatie

FactDesign - Tekst Logo


Volledige ontwikkeling van uw corporate image tegen zeer concurrerende prijzen en onovertreffelijke service.
Met onze ervaring en uw wensen word uw website een gegarandeerd succes.

Fact Design - Logo
 
Organisatie - Over ons

Geboren uit een passie voor computers, die lang geleden begonnen is met een commodore 64, zijn we langzaam maar zeker uitgegroeid tot een multidisciplinair ICT bedrijf.

Dit wil zeggen dat wij praktisch voor alles te benaderen zijn wat met computers te maken heeft. Van de standaard computer/internetproblemen tot het aanleggen van kleine of grote netwerken (tot 250 pc's). Van bellen via de computer tot het verbinden van uw pc met uw tv voor het gebruik van bv. media center. Van op maat gemaakte websites met een diepliggende structuur en volledig geiintegreerde database via F'act design, tot managed hosting van uw site, via F'act hosting.

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Onze experts zijn vriendelijk, professioneel en hebben een ver boven gemiddelde gedegen computerkennis, wat zich vertaald in een snelle diagnose van de oorzaak van uw probleem.

Door onze extensieve ervaring op computergebied en de continue verplichte bijscholing van ons personeel m.b.t. verschillende nieuwe software en hardware, kunnen wij uw problemen praktisch altijd oplossen. Mede hierdoor kunnen wij werken op een no-cure, no-pay basis.

vacature IT expert

 
   
 
 


Copyright protected F'act Multimedia Design 2009 Algemene voorwaarden