The Helpfactory compueter reparatie en hulp projecten en portfolio
Fact package deals
Fact contact informatie

FactDesign - Tekst Logo


Volledige ontwikkeling van uw corporate image tegen zeer concurrerende prijzen en onovertreffelijke service.
Met onze ervaring en uw wensen word uw website een gegarandeerd succes.

Fact Design - Logo
 
Package deals
Het ideale pakket voor computeronderhoud

Computeronderhoud
Net als een auto heeft uw computer onderhoud nodig. Als u uw computer regelmatig laat controleren, staat u niet opeens voor verassingen die veel geld kunnen kosten. Voor mensen die aan de toekomst denken en van veiligheid houden, heeft The Help F'actory het computeronderhoudspakket.

De computerhulp en of reparatie voor de snelle mens met desktop of laptop

Computerhulp Smart
Het computer pakket voor de snelle mens met weinig tijd. Maak gebruik van onze remote computerhulp, voor de meest snelle en directe vorm van ondersteuning bij computerproblemen. Of laat uw computer ophalen en gerepareerd terug brengen bij een ernstige computer storing. Bespaar bij elke reparatie a € 10,- op het uurtarief en dat allemaal voor een vaste prijs!


Het perfecte security pakket

Security Expert
Bent u de hoeveelheid spam zat? Is uw computer te traag voor woorden? Is de waarde van een degelijk backup van groot belang voor u, maar vergeet u dit door de drukte? Laat alles vol automatisch regelen door F'act! Wij bieden onderhoud op afstand en een maandelijkse automatische online backup op één van onze servers in een totaalpakket. Tevens ontvangt u een virusscanner en spyware speciaal geselecteerd door onze expert. Wij weten als geen ander hoe beveiliging in de ICT werkt.

Het all in one pakket voor de beginnende computeraar
Computer & internet startpakket
Bent u als particulier of bedrijf toe aan een nieuwe computer? U voelt zich niet te oud om te leren en service staat bovenaan uw lijst? Dan heeft The Help F'actory de perfecte aanbieding voor u. Haal een volledig geinstalleerde computer in huis waarmee u meteen kunt surfen op het internet! Leer van onze expert in twee uur de handigste computer tips and trucs en stel alle vragen die u altijd al eens wou vragen.
 
 


Copyright protected F'act Multimedia Design 2009 Algemene voorwaarden