The Helpfactory compueter reparatie en hulp projecten en portfolio
Fact package deals
Fact contact informatie

FactDesign - Tekst Logo


Volledige ontwikkeling van uw corporate image tegen zeer concurrerende prijzen en onovertreffelijke service.
Met onze ervaring en uw wensen word uw website een gegarandeerd succes.

Fact Design - Logo
 
Gevraagd: IT expert met social skills v/m

Wie zijn wij:
Wij zijn een klein team van gedreven specialisten op het gebied van IT in de meest brede zin van het woord. Begonnen op een zolderkamer in de Pijp, zijn wij reeds uitgegroeid tot een serieus bedrijf op een serieuze locatie. Wij zijn gevestigd op de Cruquiuskade te Amsterdam, wat ons in staat stelt om zowel klanten in en rondom Amsterdam onze diensten aan te bieden.

Onze expertise verlenen wij aan particulieren en bedrijven. Deze kunnen bij ons terecht voor o.a. hard- en softwarereparaties, netwerkbeheer, webdesign en webhosting. Kijk voor ons volledige pakket op onze websites.

Wie zoeken wij:
Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een leergierig en ambitieus persoon, die bij voorkeur enige ervaring heeft. Denk hierbij aan laptop-/computer-reparaties, software-problemen, installeren internet/voip/wireless of het aanleggen/onderhouden van een windows/Linux netwerk cq server.

Omdat wij onze service tevens op locatie bieden, is het van belang dat je enigszins representatief voor de dag komt (geen pak). Aangezien het grootste deel van onze klanten in Amsterdam gevestigd zijn, zal je je op de fiets, scooter, invalidenwagen of smart door de stad verplaatsen.

Wat bieden wij:
- Grote flexibiliteit qua werktijden. Oproep, part-time, full-time zijn allen mogelijk. Tevens ook mogelijkheden voor 's avonds en in het weekend.
- Een afwisselende baan, waarbij je nooit uitgeleerd zal raken. Bijna geen probleem is hetzelfde en de IT staat nooit stil. Als je leergierig genoeg bent, bieden wij de mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een top expert.
- Diverse niveaus van expertise: junior, medior, senior
- Een gezellig team van jonge mensen die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
- Een fiets van de zaak
- Een telefoon van de zaak
- Een marktconform salaris naar ervaring
- Een aangename werkomgeving en
- Een verplichte vrijdagmiddagborrel :)

   
 
 


Copyright protected F'act Multimedia Design 2009 Algemene voorwaarden