The Helpfactory compueter reparatie en hulp projecten en portfolio
Fact package deals
Fact contact informatie

FactDesign - Tekst Logo


Volledige ontwikkeling van uw corporate image tegen zeer concurrerende prijzen en onovertreffelijke service.
Met onze ervaring en uw wensen word uw website een gegarandeerd succes.

Fact Design - Logo
 

Laptopreparatie

Wij beschikken over unieke expertise en kennis van de meest uiteenlopende merken en modellen laptops. Wij zijn daarom in staat het defect van uw notebook snel en accuraat vast te stellen.

Prijsopgave
Reparaties tot € 150,- incl. btw worden direct zonder prijsopgaaf uitgevoerd. Voor reparaties die meer dan € 150,- zullen gaan bedragen, ontvangt u van ons een diagnose en prijsopgave via mail of telefoon. Wanneer u besluit tot niet repareren, worden onderzoekskosten van € 75,- incl. btw. in rekening gebracht. Kunnen wij niets repareren dan berekenen wij u geen reparatie- en onderzoekskosten.

Reparatietijd
De gemiddelde reparatietijd bedraagt 5 werkdagen. Reparatietijd kan uitlopen als er bijvoorbeeld bijzondere onderdelen voor het notebook besteld moeten worden die niet op voorraad zijn (afhankelijk van de levertijd van de leverancier).

Rapport
Bij elk aangeboden reparatie wordt een rapport toegevoegd (op de factuur), waarin staat vermeld welke werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Garantie
De uitgevoerde werkzaamheden en de gebruikte componenten worden drie maanden gegarandeerd. Voor reparaties die onder garantie worden hersteld, worden geen arbeidskosten en componentenkosten in rekening gebracht.

terug

 
 


Copyright protected F'act Multimedia Design 2009 Algemene voorwaarden