The Helpfactory compueter reparatie en hulp projecten en portfolio
Fact package deals
Fact contact informatie

FactDesign - Tekst Logo


Volledige ontwikkeling van uw corporate image tegen zeer concurrerende prijzen en onovertreffelijke service.
Met onze ervaring en uw wensen word uw website een gegarandeerd succes.

Fact Design - Logo
 

Computer reparatie werkwijze

Hoe werken wij
Wanneer u besluit om uw laptop door the Help F'actory te laten maken kunt u de computer langs brengen of opsturen. Als het rendabel is komen we langs op locatie. Wij komen langs voor een minimum van 45 minuten. U kunt ons altijd opbellen op 020 7727290 om een afspraak te maken of om informatie te winnen.

Uw computer inbrengen ter reparatie:
Nadat wij de computer hebben ontvangen zullen wij deze onderzoeken en een offerte opstellen waarna u kunt besluiten om tot reparatie over te gaan of niet. U ontvangt van deze offerte van ons via e-mail en kan deze 24 uur per dag inzien en eventueel goedkeuren of afwijzen. Tevens betaald u bij inbreng een bedrag van 75 euro aan voor het onderzoek. Dit bedrag wordt op de uiteindelijke factuur in mindering gebracht mits u tot reparatie over gaat. Heeft u een cntract bij ons dan hoeft u dit niet te betalen.
Wanneer u besluit tot niet repareren en wij hebben meer dan 20 minuten in het onderzoek zitten, worden onderzoekskosten van € 75,- incl. btw. in rekening gebracht. Veelal moeten laptops geheel uit elkaar worden gehaald om de juiste analyse te verkrijgen van het probleem. Uiteraard zal de laptop ook weer in elkaar worden gezet voor het retourneren.
Kunnen wij niets repareren dan berekenen wij u geen reparatie- en onderzoekskosten.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 09.30 t/m 18.30
in het weekend zijn wij gesloten

  

Computer Reparatietijd
Wij streven naar een gemiddelde reparatietijd van 3 tot 5 werkdagen. Reparatietijd kan uitlopen als er bijvoorbeeld bijzondere onderdelen voor het notebook besteld moeten worden die niet op voorraad zijn (afhankelijk van de levertijd van de leverancier). Mochten wij langer nodig hebben voor de reparatie dan zullen wij dit uitraard communiceren binnen de aangegeven tijd.

Verzekering computer en het computer Schaderapport
Bij elke aangeboden reparatie wordt een rapport toegevoegd waarin staat vermeld welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. Dit schaderapport krijgt u in de vorm van een offerte digitaal aangeleverd.

Garantie reparties
De uitgevoerde werkzaamheden en de gebruikte componenten vallen onder drie maanden garantie. Voor reparaties die onder garantie worden hersteld, worden geen arbeidskosten en componentenkosten in rekening gebracht

zie ook:
www.laptopreparatie.org
www.laptopreparatieamsterdam.com
www.macproblemen.nlterug vanaf computer reparatie amsterdam

 
 


Copyright protected F'act Multimedia Design 2009 Algemene voorwaarden