The Helpfactory compueter reparatie en hulp projecten en portfolio
Fact package deals
Fact contact informatie

FactDesign - Tekst Logo


Volledige ontwikkeling van uw corporate image tegen zeer concurrerende prijzen en onovertreffelijke service.
Met onze ervaring en uw wensen word uw website een gegarandeerd succes.

Fact Design - Logo
 

Virus verwijdering

Naast het niet meer kunnen werken op de pc, kan een besmette computer grote risico's met zich meebrengen. Denk aan gegevens die vertrouwlijk zijn en bijvoorbeeld credit card gegevens.

Daarom is het zaak een virus grondig en professioneel weg te laten halen, in sommige gevallen is het zelfs beter de computer opnieuw te laten installeren. Als de computer opnieuw geinstalleerd moet worden, zorgen wij voor een grondige back-up van de data en gaan wij als volgt te werk. Uiteraard is dit niet altijd nodig en kunnen wij het virus tegen ons gebruikelijk uurloon verwijderen

Voor een gedegen beveiliging raden wij Avast professional aan, deze kunt u direct bij ons bestellen. De gratis variant van Avast biedt goede bescherming, maar geen bescherming tegen zelfuitvoerende scripts. Hiervoor dient u de professionele editie te gebruiken.

Avast

Heeft u problemen met spam dan kunnen wij u ook hiermee helpen. Wij komen langs op locatie om uw systeem in oude staat te herstellen of u brengt uw computer bij ons langs.

terug

 
 


Copyright protected F'act Multimedia Design 2009 Algemene voorwaarden