The Helpfactory compueter reparatie en hulp projecten en portfolio
Fact package deals
Fact contact informatie

FactDesign - Tekst Logo


Volledige ontwikkeling van uw corporate image tegen zeer concurrerende prijzen en onovertreffelijke service.
Met onze ervaring en uw wensen word uw website een gegarandeerd succes.

Fact Design - Logo
 

Laptops

  Custom 12,14 of 17 " Prijs exl. BTW op aanvraag Prijs incl BTW op aanvraag  
 

Xtreme performance en ongeëvenaarde game ervaring onderweg? Laat uw laptop door F'act samenstellen. Met een nVIDIA GeForce 8800m GTX videomodule met 512MB GDDR3 geheugen en de nieuwe Intel Core 2 Extreme processor is dit notebook gereed voor de meest extreme games en multimedia toepassingen, waar dan ook! Versla de concurrentie met bijvoorbeel de XNi570ru-GTX.
Voorzie uw custom laptop bijv. met:
• Intel® Centrino™ platform (Santa Rosa Refresh)
De XNi570ru-GTX serie is gebaseerd op het vernieuwde Centrino™ platform van Intel® met de codenaam Santa Rosa Refresh. Dit mobiele platform is ontwikkeld door Intel® om ervoor te zorgen dat jouw notebook lichter is, beter presteert en sneller draadloos functioneert dan voorheen mogelijk was. De nieuwe Intel® Core™2 Extreme processor genaamd ’Penryn’ biedt meer cache geheugen en een hogere kloksnelheid.
• GeForce 8800M GTX
videokaart met maar liefst 512MB GDDR3 geheugen. Deze DirectX 10 videokaart breekt alle records! Speel games op een resolutie van 1920x1200 of 1680x1050 zonder toe te geven aan kwaliteit of prestaties. Niet alleen voor gamers, maar ook voor de grafische industrie is deze extreme videomodule uiterst geschikt.
Een laptop kopen met custom mogelijkheden
Terug naar overzicht 
 
 


Copyright protected F'act Multimedia Design 2009 Algemene voorwaarden